Wat is Missie Master?

Brug tussen online en offline

Missie Master is een app die kinderen in beweging brengt op lokaal niveau. Met het uitvoeren van missies in hun eigen buurt verdienen kinderen medailles en outfits voor hun eigen spion in de app. Zo slaat Missie Master een brug tussen ‘online’ en ‘offline’.

De missies kunnen allerlei vormen aannemen: bijvoorbeeld deelnemen aan een activiteit op een lokale sportclub, een opdracht uitvoeren in de plaatselijke speeltuin of het antwoord vinden op een kennisvraag.

Missie Master in jouw regio? Lees hier meer.

Een nieuwsgierige, gezonde en actieve houding wordt beloond met punten, medailles en gadgets in de app.

Gebruiksopties

De missies in Missie Master worden door lokale beheerders – vaak buurtsportcoaches – aangemaakt. Nu al wordt de app op verschillende locaties heel creatief ingezet.

Beweegmissies

Bij beweegmissies op locatie is voor de speler snel te zien wat de afstand tot de locatie is. De smartphone hoeft niet altijd mee op pad. Kinderen kunnen bijvoorbeeld ook op papier een code verdienen bij de buurtsportcoach en deze later invoeren.

Kennisvragen

Alle missies worden handmatig door lokale partners aangemaakt. Missies kunnen daardoor eenvoudig op heel veel manieren ingezet worden. Wees creatief! Ook kennisvragen of leefstijlmissies zijn goed te implementeren in Missie Master.

Leefstijlmissies

Een gezonde levensstijl leer je het beste aan door te doén, in plaats van door te preken. En jong geleerd is oud gedaan! Een leuk voorbeeld: Huis voor de Sport Groningen vroeg kinderen te laten zien welk stuk groente of fruit zij bij de lunch aten om een code te verdienen.

Promotie

Ook voor promotiedoeleinden is Missie Master een leuk en interactief middel. Met de app kunnen buurtsportcoaches eenvoudig verschillende activiteiten in de regio aan elkaar verbinden. Een app is een perfect middel om een jonge doelgroep te bereiken.

Download de app op een Android of iOS telefoon om Missie Master in werking te zien.

Missie Master tijdens evenementen

Op locatie voegt Missie Master een interessante extra laag toe aan je wedstrijd of evenement. Deel bijvoorbeeld codes uit op een leuk kaartje wanneer kinderen een activiteit hebben volbracht. Naderhand kunnen ze de code verzilveren in de app en hun eigen spion weer wat pimpen. Een slimme gamification waarmee de motivatie moeiteloos op peil blijft.

Houd jij je professioneel bezig met kinderen, leefstijl en bewegen? Sluit aan bij een van onze kennismakingsworkshops! Schrijf je in om op de hoogte te blijven van aankomende workshopdata.

Lees meer

Missie Master in jouw regio?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners die Missie Master in hun regio willen uitrollen.

Lees hoe je kunt aansluiten

Stel je vraag via ons contactformulier: