Aansluiten

Missie Master in elke buurt

Missie Master kan gebruikt worden door heel Nederland. Onze droom? Laagdrempelige beweegmissies in elke buurt! Om dat te bereiken werken we samen met lokale sportinstellingen. Zij beheren de missies in hun eigen regio in een gebruiksvriendelijke database. Ook aansluiten? We zijn altijd op zoek naar sport- en welzijnsorganisaties die Missie Master in hun eigen regio willen uitrollen.

Aansluiten? Neem contact op!

Partners

Buurtsportcoaches in Friesland en Groningen maken al gebruik van Missie Master. Zij spitsen hun missies toe op lokale activiteiten en doelgroepen. Bijvoorbeeld door kinderen codes te laten verdienen bij sportactiviteiten in de buurt, maar ook door kennisvragen in te voeren die passen bij de uitdagingen die er in de regio spelen.

‘Missie Master voegt veel extra’s toe aan onze activiteiten en biedt de mogelijkheid om alle losse activiteiten aan elkaar te koppelen. Ik merk dat kinderen het interessant vinden dat we middels missies, codes en medailles meer te bieden hebben dan alleen de activiteit of les.’

Sietse Pieksma, Buurtsportcoach bij Sportbedrijf Drachten

‘De app is een belangrijk middel om de digitale generatie in beweging te krijgen en een verbindende kracht tussen school, sport en cultuur.’

Albert-Jan Kuipers, Buurtsportcoach bij Huis voor de Sport Groningen

Wat kost het gebruik van Missie Master?

Missie Master wil bewegen leuk en bereikbaar maken voor alle kinderen in Nederland. Daarom is de app voor de eindgebruiker gratis beschikbaar.

Missie Master wordt bekostigd door de samenwerkende partners. Zij betalen voor het gebruik van de app. Missie Master wordt met deze bijdrages onderhouden en doorontwikkeld.

Missie Master in jouw regio? Neem contact op

Sluit aan bij de kennismakingsworkshop

Wij organiseren regelmatig online workshops waarin je meer over de mogelijkheden van Missie Master te weten komt. Iedereen die zich professioneel bezighoudt met kinderen, leefstijl en bewegen is van harte welkom.

Na iedere workshop krijgen deelnemers de mogelijkheid om een gratis proefperiode van twee maanden aan te vragen. Dat houdt in dat je een eigen Missie Master-account krijgt waarmee je missies kunt aanmaken in jouw regio.

Buurtsportcoaches van Huis voor de Sport Groningen werken nu ruim een jaar met Missie Master. Wat zijn hun ervaringen?

Lees het interview

Missie Master in jouw regio?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners die Missie Master in hun regio willen uitrollen.

Bekijk hoe Missie Master gebruikt kan worden

Stel je vraag via ons contactformulier: